Turany sa debaklom s Lietavskou Lúčkou zachránili, Rakytovce s Kremničkou súperia od postup

12.06.2011 17:21

LIETAVSKÁ LÚČKA, BANSKÁ BYSTRICA- Tohtoročná III.liga je plná napínavých udalostí, čo sa potvrdilo pri rôznych prekvapivých zápasoch. Po odloženom zápase Turany nedohrali s Lietavskou Lúčkou, a v 54.minúte oficiálne bol zápas zrušený, kvôli nedostatočnému počtu hráčov na domácej strane. Zápas sa znova odohral dnes, 10.6.2011 o 17:00 a Turany svojimi akciami prekvapovali divákov, ktorí na neefektivitu domáceho mužstva odchádzali zo štadióna. Zápas nestihla Lietavská Lúčka spečatiť ani remízou a tak otvorili dvere Turanom v III.lige aj nabudúci rok. Fiľakovo je tak jasným zostupujúcim z III.ligy-Stred po 6 rokoch.

 

 

Turany sa zachránili iba obyčajným a zdrvujúcim víťazstvom v opakovanom zápase s Lietavskou Lúčkou. Vyhrou tak úplne zahasili nádeje na záchranu Fiľakova, ktoré už nemá "šancu" sa zachrániť.

 

Za dva dni pojde do TUHÉHO!!!! Prečo??? pretože naše mužstvo môže, ale aj nemusí rozhodnúť či Kremnička postúpi do II.ligy-Východ. Rakytovce veria, že prehra Kremničky by pomohla sa im vrátiť znova do II.ligy-Východ. Kremnička zase odkázala naším futbalistom, že ich isto "ŠETRIŤ NEBUDE" a čo hráči Lietavskej Lúčky??? Tí si zase myslia, že aj remíza s Rakytovcami by Kremničke isto nepomohla. Treba veriť, ze nech to dopadne akokoľvek Krásno aj napriek prehre s Kremničkou by nič nestratilo. Naopak, Kremnička ta sa snaží postúpiť, rovnako ako Rakytovce. Týmto mužstvám preto prajeme veľa úspechov v posledných dvoch zápasov.

 

 

      

 

SÚBOJ BUDE NEUPROSNÝ A NEUTIŠUJÚCI, DVE BYSTRICKÉ MUŽSTVÁ BUDÚ BOJOVAŤ O POSTUP DO II.LIGY A ŽIADNY KLUB NIKOHO ŠETRIŤ NEBUDE